Er zijn op Bali nog zoveel plekken, die heel bijzonder zijn en waar je je temidden van de Balinezen voelt. Zoals bijvoorbeeld Sidemen op Oost-Bali: dit is nog echt het oude Bali. Ook routes over Centraal en Noord-Bali: je komt soms op plekken die, als je er moeite voor doet, nauwelijks bezocht worden door buitenstaanders. Bali, een absolute aanrader. Zeker niet overslaan, maar als het kan een prominente plaats geven in uw reisplannen! Het is zo een fantastisch eiland! Maak een rondreis over het eiland, u zult versteld staan van de prachtige plekken en verschillende fraaie stranden. De cultuur op het eiland overal bloemenoffertjes, midden op straat, op muren, vaak zelfs voor de deur van uw kamer maken het zo lieflijk! En wilt u op 1 plaats verblijven, aan de kust: kiest u dan voor Sanur of één van de strandbestemmingen aan de zuid-west kust en maakt u van daar uit dagtochtjes. Bali is de belangrijkste toeristische bestemming voor zowel Europeanen als Aziaten. Het wordt het Eiland der Goden genoemd. De Balinees beschouwt het heerlijke klimaat, de afwisselende landschappen en vruchtbare bodem als een teken van de speciale aandacht, die de goden voor dit eiland hebben. Bali is een bijzonder eiland. Bali is hindoeïstisch, de religie bepaalt het dagelijks leven. Overal kun je processies, offerandes, lijkverbrandingen meemaken men ziet dan de Balinezen zoals ze echt zijn, gekleed in hun typisch Balinese kleding en dat doen ze echt niet voor de toeristen!. Bali is heel leuk. Sommigen hebben het idee dat er voor het merendeel toeristen leven dit geldt voor enkele plaatsen, zoals bijvoorbeeld Kuta en Legian. Ook Ubud leeft voornamelijk van het toerisme. Strandbestemmingen die wij aanbevelen: Sanur de oudste badplaats, het heeft nog een zekere grandeur. Als u meer drukte om u heen wilt: Tuban, Kuta, Legian. In het noorden van het eiland ligt Lovina, eveneens heel leuk tijdens uw rondreis over Bali.

Bali.blogje.eu is inmiddels geregistreerd.Alle weetjes en informatie over Bali. Plus fotos en toevoegingen die we daar ter plekke zullen invoeren op het blogje-systeem. Tevens zal een gastenboek en een fotoalbum worden aangemaakt voor het eventuele nageslacht Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het volgende adres: www.thailand.blogje.eu

                                                      Bali.blogje.eu 2006 ©


Free website & domain name provided by blogje.eu . C.M.S. & templates © Universalis . Hosted & powered by Shopje © 2003 - 2021 .
Laatst gewijzigd: 2007-02-06 Hits: